Forum motocyklowe
Motocykle. Wszystko o motocyklach. Forum motocyklistów.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
SKRADZIONO KAWASAKI NINJA ZX 600 G1 "99 WE WROCŁAWIU
Autor Wiadomość
error306

Wysłany: 22-09-2009, 20:53   SKRADZIONO KAWASAKI NINJA ZX 600 G1 "99 WE WROCŁAWIU [Cytuj]

W dniu 21.09.09 we Wrocławiu na ulicy Traugutta 132 z garażu podziemnego skradziono motocykl marki KAWASAKI NINJA ZX 600 G1 rok produkcji 1999 nr rejestracyjny LZ 1490 nr ramy JKAZX600GGA017721 Znaki szczególne:
- Pęknięcie w górnej części przedniej lampy dodatkowo uszkodzone mocowania - lusterka koloru zielonego- przebieg wyświetlany w milach (stan licznika: 33 Mil) - rama na wysokości baku po stronie lewej posiadała ślad po spawaniu- niewielkie otarcie dekla silnika po stronie lewej na wysokości napisu „Kawasaki”- rączki za siedzeniem pasażera były porysowane i pomalowane na czarno - większość plastików było porysowana po lekkim szlifie (motor miał iść do renowacji).
JAKBYŚCIE MIELI ZAKUPIĆ PODOBNY MOTOCYKL LUB CZEŚĆI Z TAKIEGO UWAŻAJCIE BO POMAGACIE ZŁODZIEJOM A NIE WIADOMO CZY WAS TAKA PRZYKRA SYTUACJA MOŻE SPOTKAĆ, NIE ŻYCZĘ NIKOMU TYCH NERWÓW I STRESU.
W RAZIE JAKIŚ INFORMACJI W SPRAWIE MOTOCYKLA PROSZĘ O KONTAKT, ZA INFORMACJE DZIĘKI KTÓREJ ZOSTANIE ODNALEZIONY MOTOCYKL PRZEWIDZIANA JEST WYSOKA NAGRODA PIENIEŻNA:
E-MAIL: SZWAL@GAZETA.PL
TEL: 793-345-645

diabelek669

Wysłany: 29-11-2009, 12:25    [Cytuj]

Cos slyszalem ze moto sie znalazlo na jakims policyjnym parkingu

error306

Wysłany: 09-12-2009, 13:28    [Cytuj]

dibełek669 OD KOGO SŁYSZAŁEŚ ŻE MOTOCYKL SIĘ ZNALAZŁ, PONIEWAŻ NIE DOSTAŁEM ŻADNEJ WIADOMOŚCI OD POLICJI, A JESTEM NA BIEŻĄCO W TEMACIE.
JAK MASZ JAKIEŚ PRAWDZIWE WIADOMOŚCI TO NAPISZ DO MNIE, BĘDĘ BARDZO WDZIĘCZNY , A JAK NIE TO NIE PISZ SWOICH WIDZI MISIE :roll:

diabelek669

Wysłany: 09-12-2009, 14:06    [Cytuj]

error306, Czytalem na jakims forum jak znajde to ci link podesle

error306

Wysłany: 14-12-2009, 15:21    [Cytuj]

ok, to ja czekam na linka.Pozdrawiam serdecznie

[ ODPOWIEDZ ]