Koledzy jako żem nowicjusz i brak powtalni witam więć tu wszytstkich użytkowników , chciałem za pośrednictwe m forum podziekować specom z Serwisu motocyklowego w Krakowie przy ul.Wielickiej 207 , za pomoc trud i kompleksowa naprawę mojej Yamaszki....ceny niskie , a specjaliści naprawde wysokiej klasy .
Easy
Gość
Wysłany: 17-08-2009, 13:20 Re: Serwis Motocyklowy Kraków
[quote="easyrider1972"]Koledzy jako żem nowicjusz i brak powtalni witam więć tu wszytstkich użytkowników , chciałem za pośrednictwe m forum podziekować specom z Serwisu motocyklowego w Krakowie przy ul.Wielickiej 207 , za pomoc trud i kompleksowa naprawę mojej Yamaszki....ceny niskie , a specjaliści naprawde wysokiej klasy .
Easy[/quote]
Witam. W piatek 21 sierpnia urzadzam wieczor panienski, marzeniem pani mlodej zawsze byla przejazdzka na motorze. Poszukuje kogos chetnego z Krakowa kto moglby zorganizowac cos takiego. wszelkie szczegoly i wynagrodzenia podam osobiscie. Chetnych prosze o kontakt askakol@interia.pl
Pasjonaci jednośladów profesjonalnie przeprowadzą serwis, naprawę powypadkową czy renowację Twojego moto.
Dla Twojej wygody dojazd (a może uda się usterkę zlikwidować na miejscu), transport do warsztatu, ceny jak dla dobrych kolegów i dogodne terminy. numery mechaników 723 899 799 lub 660 015 144
szerokiej drogi i patrz w lusterka:)
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum