stary jestem już jak węgiel wiec nei bede sie lansował;) motoryzacja to to co najbardziej mnie ciągnie..motocykle to najwazniejszy jej element...zresztą posiadam tzry Yamahy na obecną chwilę
1.XVS 1100 custom-singiel
2.XVS 650 classic
3.XS 1100 eleven special
poza tym...hmmm samochody..ma dwa egzemplarze bmw e-32 z 92 roku i e-39 z 2003 roku
co d restzy ...skacze trozke na spadochronie...coś tam macham nogami i rekami ...w sumie jakoś żyje:)))
Witam społeczeństwo zamiłowane w 1 śladach !
motoryn=>simek=>mz250=>cbr600(niestety na spółe)=> obecnie gs500e
zapraszam na wspólne latanie kraków - rzeszów dość często...
pozdrawiam...
Witam.Nazywam się Przemek na codzień jeżdżę 7er e38 740,obecnie nie posiadam żadnego motocykla(ze względów rodzinnych)ale już niedługo zamierzam nabyć jakiegoś cross'a albo enduraka.Mam nadzieje,że dowiem się wiele ciekawych rzeczy na tym forum.Pozdr
PS.easy widzę,że oprócz 7er masz jeszcze kilka ładnych moto.Nice
Witam wszystkich jestem Piotr i mam kawasaki er 5 jest to mój pierwszy motor i jak narazie mi wystarczy bo sie ucze i idzie mi całkiem dobrze bez kontuzji
[ Dodano: 02-10-2008, 21:09 ]
Pozdrawiam wszystkich
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum