Jestem kobietą wiek 43, wzrost 164, waga 65 kg nigdy nie jeździlam jestem początkująca właściwie dopiero raczkuję, muszę zrobic prawo jazdy na motocykl ale to już niedługo, chcę kupić motocykl, i mam w związku z tym pytanie. Czy Honda Varadero 125 jest to dobry wybór czy może rozgladnąć się za inną maszyną? Proszę o rdę doswiadczonych.
Co do tego motoru..Może być trochę ospały przy swojej masie i dość słabej mocy...Zewnętrznie nie wygląda źle..Cieszy się bezawaryjnością silnika,skoro nigdy nie jeździłaś to powinien wystarczyć
na wiosne będe miał do wydania około 7 kloc. w gre wchodzi tylko enduro 250 chciałbym jakiejś dobrej rady co mogę sobie zakupić za tę kwote? to będzie mój pierwszy motocykl ale nie chcę odpowiedzi typu zacznij od czegoś mniejszego
pzdr.mack.
Na początek poleciłbym Ci suzuki gs500 lub Hondę cb500. Są to motocykle w miarę lekkie i łatwe do opanowania co nie oznacza że nie są zrywne. Idealne do nauki, sam zaczynałem od gs-a.
dzięki wielkie za podpowiedż rozmawiałem jeszcze na ten temat z moim kolegą który ma troche większe pojęcie niż ja o motocyklach i namawia mnie na YAMAHE TTR 600 w sumie to mam jeszcze troche czasu i jeszcze popytam i mam nadzieję że wybiorę dla siebie odpowiedni sprzęt
pzdr Maciek Gdynia
Ja zaczynałam od Thundercat-a 600. Z racji tego że nie stać było mnie na zmienianie motocykla co 1-2 sezony zdecydowałam sie na 600 ccm ,a że nic innego nie wchodziło w grę tylko pełen plastik padło na T-cata . Pojezdziłam nim 2 sezony i byłam bardzo zadowolona . A sporo znajomych odradzało mi 600 ccm na pierwsze moto. Wszystko zależy od człowieka .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum