Szanowni użytkownicy dwóch kółek . Mam dość powazny kłopot w doborze motocykla lecz nie na ten sezon , ale na lata. Mam 35 lat i czasy waarjacji mi juz minęły. Zona , dwoje dzieci , ale sentyment do motocykli pozostał bo kocham to jak cholera i mimo iz już od ponad 10 lat nie miałem żadnej dwukółki to wciąz o niej myślałem . Teraz nadszedł czas kiedy w końcu mogę spełnić swoje marzenie po raz trzeci. Jeżdziłem trochę B6 brata , ale mam na myśli teraz motocykl dla siebie juz na kilka sezonów. Mowa tu o Fazerku fzs600 lub Bandiorze 1200. Proszę was o fachową poradę co wybrać . Chcę przeznaczyć na ten zakup do 15.000 PLN max , nie interesuja mnie motocykle typowo sportowe , leczturystyczno - szosowe , ale ta sportowa zyłka gdzies tam się przeplata i nie daje o sobie zapomnieć. Bardziej mam na mysli tu elastyczność niż wygłupy z prędkościami i osiągami. Potrzeby jakimi się kieruję to dojazdy do pracy , do miasta jak też dłuższe przejażdżki poza miasto a w sezonie urlopowym wypad nad morze ok 400 km czy też w góry < deczko dalej > . Liczę na to że uzyskam prawdziwie fachowe porady :) . Przede wszystkim chodzi mi o naked tego typu jakim jest Fazer czy Bandit , wygoda i zwrotność połączona z elastycznościa . Czekam na pomoc z waszej strony i z góry bardzo będe wdzięczny za udzielenie wszelkiego rodzaju porad na ten temat . Pozdrawiam gorąco wszystkich zmotoryzowanych - Piotr
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum