Forum motocyklowe
Motocykle. Wszystko o motocyklach. Forum motocyklistów.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
WSK MR16 BP 71 - Przywracanie życia rajdowej WSK
Autor Wiadomość
sebastian440
mr16bp.blogspot.com

Wysłany: 03-02-2010, 23:41   WSK MR16 BP 71 - Przywracanie życia rajdowej WSK [Cytuj]

Witam wszystkich. Chciałbym wszystkim przedstawić motocykl rajdowy WSK MR16 BP 71. Wszystkie prace opisuje na blogu:
http://mr16bp.blogspot.com/
Jest to rajdowy model motocykla WSK, wyprodukowano tylko 150 sztuk w 1971 roku. Do dziś zachowało się edynie kilka modeli.
Masa ciekawych zdjęć i informacji o modelu. Z czasem postaram się opisywać wszystkie prace, a jeszcze tego sporo zostało.
Nie chcę zamulać tu serwera fotami wszystko jest na stronce wyżej, o wszystkich ciekawostkach postaram się informować na bieżąco. POZDRAWIAM WSZYSTKICH.

[ Dodano: 21-03-2010, 23:59 ]
http://mr16bp.blogspot.co...ukonczeniu.html -Jak pisałem tak zrobiłem. Pałąk tylni dopasowany, wspawany. Wyszło naprawdę super. Przy ramie pozostały już tylko pierdoły do dokończenia. Ogólnie trochę poszlifować większe rysy z dołu, wspawać mocowanie błotnika tylnego. Rama potem pójdą do piaskowania piaskiem z Egiptu ( tak tak to nie żart :) ...

Więcej info i zdjęcia po wejściu w link wyżej. Pozdrawiam :)

[ ODPOWIEDZ ]