witam wszystkich kupilem niedawno yamahe drag star 650 classic 98r jest to moja pierwsza taka maszyna i mam maly problem czasem zapala mi sie pomaranczowa kontrolka (pierwsza od prawej z rysunkiem) co to jest i jaki moze byc tego powod pompcy z gory dzieki pozdrawiam
[ Dodano: 28-07-2008, 17:14 ]
czyta ktos wogole to forum?????
pomaranczowa kontrolka zawsze oznacza że coś powinieneś sprawdzić..Wszystkie płyny i stań wszystkiego napewno masz w motocyklu dobry?? Easy zna się na tych typach motocykli..powinien Ci pomóc
kolego ..pomarańczowa lampka ma zapalac sie po zprzekręceniu kluczyka ( to kontrola obwodów elektrycznych silnika) jesli zapala sie podczas jazdy proponuje przejrzenie kabli wysokiego napięcia i cewek oraz elektryki zapłonu i alternatorek.
moze to być pierdoła ale jesli nie to mozesz miec problem
ską jesteś ? jesli z okolic wawy to zapraszam do mojego garazu i mozemy to przeghlądnąć:)
Easy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum