Forum motocyklowe
Motocykle. Wszystko o motocyklach. Forum motocyklistów.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
problem z przodem yamaha r6 2004
Autor Wiadomość
podgorski

Wysłany: 05-01-2010, 14:07   problem z przodem yamaha r6 2004 [Cytuj]

witam wszystkich otoz mam prooblem ze swym moto i chce to naprawic . 1 podczas jazdy do przodu kierownica nie jest prosto odchylenie okolo 1 cm. 2 bily mi tarcze kupilem nowe orginalne dwie po wymianie tarcz bylo ok przez 2 tygodnie zaczynaly bic stopniowo az tlukom jak poprzednie kierownica nadal niezmienila swego polozenia. wziolem motor na stojaki do gory i kolo jest troszke nierowno ,zdjolem kolo przednie i w lagi wlozylem sam trzpien ustawilem kierownice prosto prowizorycznie na uniesionym w gore motorze i zauwazylem ze lagi niesa prosto wzgledem siebie przy samym dole trzpienia co sie dokreca kolo.kupilem nowe lagi i dzis je zamontowalem i dalej nic sie niezmienilo niesa na dole przy trzpieniu wzglendem siebie rowno zostala mi jedna opcja ze pulki mogo byc przekoszone i mam pytanie czy jest to mozliwe prosze o pomoc mi w tej sprawie zaco serdecznie dziekuje lagi proste trzpien prosty kolo proste kupilem nowe opony i bylo wywazane i sprawdzane na maszynie. podkresle ze takiego go kupilem czy komus sie zdarzylo miec polke ktoras krzywa

[ ODPOWIEDZ ]